Arrangører av uterehabiliteringsseminar i Århus

Seminar "Uderehabilitering - et fagligt indspark" 18. september 2017 fra kl. 09.30-16.00

Innhold:

Dagen bød på forsknings- og praksisbaserede oplæg samt workshops, der demonstrerte eksisterende indsatser og erfaringer med uderehabilitering, og satt fokus på nye tendenser, muligheder  og udfordringer indenfor området.

Uderehabilitering som begreb og udendørs rehabiliteringsindsatser er relativt nyt i Danmark. Men interessen for at tænke naturen sammen med rehabilitering og sundhed er ikke helt ny. Det er en derimod en voksende viden fra forskellige retninger indenfor forskning og praksis der forsøger at favne og udvikle begreberne.

Seminaret skal være med til at kvalificere og fremme denne bølge af viden samt den øgede interessen for feltet. Vi ved, at personer med funktionsevnenedsættelse er mindre aktive i uderummet end andre, derfor er et centralt formål med seminaret at udfolde, udforske og videndele på de mange relevante vidensområder, der kommer i spil når rehabiliteringssatser flyttes til uderummet.  Seminaret vil også have fokus på at udfolde og koble begreberne Udeliv og Rehabilitering.

Tid og sted

Dato: 18. september 2017 kl. 09.30-16.00
Mulighed for at deltage i et offentligt arrangement 18.30-20.00

Sted: MarselisborgCentret - mødes i bygning 8, P.P. Ørums Gade 9-11, 8000 Aarhus

Kontakt

Handicapidrættens Videnscenter

Pernille Weiss
Tlf. +45 4634 0000
E-mail: pw@handivid.dk

Bilde fra Århus i Danmark