Sitski1.jpg

Deltakelse og mestring for barn og unge med funksjonsnedsettelser
Lions Club Bodø, Lions Club Fjaler og Lions Club Fauske

Valnesfjord Helsesportssenter samarbeider med Haugland Helsesportssenter om ny Lionssøknad!

Fra Valnesfjord Helsesportssenter søkes det om midler til bygging av en ny fløy som skal inneholde kontorer og undervisnings- og konferansefasiliteter for Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser/Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelse.

Vi krysser fingre og sier tvi-tvi!

(sakset fra lions.no):

Etter avgjørelsen i Guvernørrådsmøtet 15.februar tok Haugland Helsesportssenter kontakt med Valnesfjord Helsesportsenter med den hensikt å få vurdert et samarbeid om et felles prosjekt.

Det foreligger nå et ferdig og samordnet landsdekkende prosjekt, bygd på tidligere innsendte forslag fra de to helsesportssentrene. Et imponerende arbeid er gjort. Samarbeid i praksis!

En revidert felles søknad fremhever arbeidet for barn og unge gjennom etableringen av en ny fløy ved Valnesfjord Helsesportssenter som skal dekke behov for kontorer og undervisnings- og konferansefasiliteter for Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med  funksjonsnedsettelse og etableringen av et ressurssenter for barn og unge ramma av alvorlig sykdom eller skade samt etablering av et forskingsfond ved Haugland Helsesportssenter.

VHSS_logo1.jpg        haugland_logo.png       Logo Lions.jpg